BİLSEM ÖĞRENCİLERİ III. SOSYAL BİLİMLER ÇOCUK KONGRESİNE SUNDUĞUMUZ BİLDİRİMİZ KABUL EDİLMİŞTİR.

16.10.2023 116

Bakanlığımızın ve Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğünün önderliğinde Denizli Merkezefendi-Ülker Yörükoğlu Bilim ve Sanat Merkezi organizasyonuyla Denizli İlinde 13-14-15 Kasım 2023 tarihlerinde gerçekleşecek olan BİLSEM öğrencileri III. Sosyal Bilimler Çocuk Kongresine Görsel Sanatlar öğretmenimiz Filiz ERASLAN danışmanlığında öğrencimiz Mert ŞAR tarafından hazırlanan "Üstün Yetenekli Öğrencilerin Cumhuriyet Kavramına İlişkin Görsel Algılarının İncelenmesi" adlı çalışma sözlü bildiri olarak kabul edilmiştir. Öğrencimizi ve ona danışmanlık yapan öğretmenizi tebrik eder çalışma hayatlarında başarılar dileriz.