2023 BİLSEM Yaz Okulu Kursu Başlıyor

21.06.2023 478

BİLSEM Yaz Okulu Kursu 04 Temmuz 2023'de başlayacak olup 09 Ağustos 2023 tarihinde sona erecektir.

Kurs listeleri, öğrenci velilerinden alınan başvuru formundaki atölye tercihleri ve atölye öğrenci sayıları dikkate alınarak oluşturulmuştur. Bazı atölyelerde kontenjan dolduğu için öğrencinin diğer tercihleri dikkate alınarak atölye listelerine eklenmiştir. Onay süreci sona erdiğinden kurs liste ve atölyelerde herhangi bir değişiklik yapılmayacaktır.

Merkezimiz bünyesinde ilkokul ve ortaokul öğrencileri için;

Matematik Uygulamaları, 3D Tasarım ve İnovasyon ve Müzik alanlarından toplam 3 atölye açılmıştır.

Lise kategorisinde herhangi bir atölye için kurs açmaya yeterli başvuran öğrenci sayısına ulaşılamadığı için kurs AÇILAMAMIŞTIR.

Kurslar BYO kılavuzu doğrultusunda, bir atölye için haftada 2 gün 4 saat, iki atölye haftada 2 gün 8 ders saati olarak planlanmıştır.

Kurs 6 hafta sürecektir. Kurslara devam zorunlu olup, devamsızlık süresi 1/3  (8 ders saati) oranındadır.

Haftalık ders programı ve kurs listesi için TIKLAYINIZ