MANAVGAT BİLİM VE SANAT MERKEZİ

Vizyon: Hedef kitlesindeki üstün veya özel Yetenekli’ öğrencilerin, bireysel yeteneklerinin farkında olmalarının ve kapasitelerini geliştirerek en üst düzeyde kullanmalarını sağlayarak onların erken dönem bilim ve sanat insanları olarak yetişmelerine olanak sağlamak.

Misyon: Hedef kitlesindeki öğrenciler arasında; zeka, yaratıcılık, sanat, liderlik kapasiteleri veya özel akademik alanlarda yaşıtlarına göre yüksek düzeyde performans gösteren ve konunun uzmanları tarafından ‘üstün veya özel yetenekli’ olduğu belirlenen öğrencilere yaşantısal bir eğitim vermek.

Başarılar:

Isınma: Klima
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Okul servisi yoktur. Velilerimiz ulaşımlarını kendi imkanları ile karşılamaktadırlar.
Taban-Tavan Puan Bilgileri: Milli Eğitim Bakanlığının belirlediği tarama sistemi uygulanmaktadır.
Okulun Sınav Başarı Durumu: Kurumumuzda proje tabanlı eğitim vermektedir. Herhangi bir sınav ile ilgili çalışmamız bulunmamaktadır.
Sportif Etkinlikler: Sportif faaliyetlerimiz bulunmamaktadır
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: TÜBİTAK, Erasmus, eTwinning, ulusal, uluslararası ve özel proje çalışmaları
Kontenjan Bilgileri: Kontenjan sınırı yoktur.
Diğer Hususlar: Kurumumuz Milli Eğitim Bakanlığı´nın Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü´ne bağlıdır. Bakanlığımızın belirlediği taramalar neticesinde öğrenci kabul etmektedir. IQ skoru 130 ve üzeri öğrencilerin proje tabanlı eğitimleri özel seçilmiş öğretmenler tarafından verilmektedir.

WEB - https://manavgatbilsem.meb.k12.tr

Adres - Ilıca Mah. 47 Sok. No 5 Manavgat/ANTALYA

Öğretim Şekli :TAM ZAMANLI

Yerleşim Yeri - Manavgat ilçe merkezine 7 km. Antalya il merkezine 75 km. uzaklıktadır.

Adres - Ilıca Mah. 47 Sok. No 5 Manavgat/ANTALYA

Ulaşım 1 Nolu Şehir İçi Özel Halk Otobüsleri Gültepe Dolmuşları

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Manavgat Kaymakamlığına 5.7 km Manavgat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne 4.2 km İlçe merkezine 5 km